Jong Present

 Jongeren stimuleren

Graag brengen we onderstaande oproep onder de aandacht van de kerken.
Present Apeldoorn organiseert een traineeship voor jongeren. Het is helemaal GRATIS en een (vrijwilligers)vergoeding is mogelijk.
Graag dagen we de diaconieën uit om met wellicht in samenwerking met jeugdwerkers jongeren te bewegen maatschappelijk een steentje bij te dragen en ervaring op te doen.

Traineeship Jong Present en Maatschappelijke Diensttijd

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar? Wil jij graag jouw horizon verbreden? Een waardevolle toevoeging leveren aan de maatschappij? Jezelf leren kennen of je CV een boost geven? Dan heeft stichting Present de ‘beste vacature ever’ voor jou.
De vacature is een op maat gemaakte traineeship voor jongeren. Neem een kijkje op deze site voor alle informatie www.bestevacatureever.nl

Dit traineeship geeft je de kans om je horizon te verbreden en je CV aan te vullen. Maar bovenal kom je erachter wat je graag wilt ontwikkelen aan jezelf en voeg je iets waardevols toe aan de samenleving. Dus, ben je op zoek naar werk, een bijbaan, traineeship of vrijwilligerswerk? Volg je een opleiding of juist niet? Wil je jezelf ontwikkelen of gewoon iets toevoegen aan de maatschappij? Dan biedt Present jou deze unieke kans! 
Present Apeldoorn doet ook mee aan Jong Present. 
Geïnteresseerd? Bel met Marloes: 06-10230424 (Via WhatsApp mag ook!) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.