Voedselbank actie

Spaaractie voor de Voedselbank - Wil je mee doen?

Lieve mensen,

Ik hoop dat het goed gaat met jullie.
Mogen we zo vrij zijn de volgende spaaractie bij jullie aan te bevelen ?

Mocht je boodschappen bij de DEKA doen, dan heb ik een vraag voor jullie, want ik wil jullie hulp vragen om iets moois te doen:

Afgelopen week heb ik gesproken met Solane, een van de jongeren uit de Basis. Ze heeft een prachtig idee, waarin ik haar vanuit het Compassieteam van de Basis graag wil steunen. Ik vind het altijd mooi om te zien dat jonge mensen dit soort dingen willen doen. Hopelijk wil je even verder lezen!

Ze schrijft dit:

“Hoi, mijn naam is Solane en ik zit bij de jongerengroep Together van de Basis. Ik wil wat meer deel uitmaken van mijn omgeving en wat voor anderen doen. Hiervoor heb ik een actie bedacht.
Bij de Dekamarkt kan je nu sparen voor Lego Blocks (https://www.dekamarkt.nl/meer/raceblocks). Mij lijkt het leuk om die te sparen en aan het eind van de actie op te halen en naar de Voedselbank te brengen. 
Waarom de Voedselbank? 
Ouders met kinderen hebben het soms niet breed thuis, waardoor ze naar de Voedselbank moeten. Kinderen kunnen zelf nooit iets uitzoeken in de winkel en zien de Voedselbank meestal als iets wat niet echt leuk is. Ze zullen daarom heel blij zijn als er ook een keer een kadootje, zoals de Blocks, voor hun in het pakket zit. Er zit misschien niet veel in zo'n Blocks-zakje, maar een kind is al blij met een zakje waar een "verassing" in zit. 

Deze actie doe ik omdat ik graag anderen blij wil maken en wil graag iets goeds doen in deze tijd. Van kinds af aan wilde ik het al heel graag en nu heb ik er de leeftijd voor dat het kan, dus wil er ook voor gaan.”

Hoe verder?

  • Je kunt de Blocks sparen tot 4 juli.
  • Als je Blocks wil inleveren, kan dat via Solane: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-31341821 / Het kasteel 677. Dan neemt Solane contact met je op.
  • Verder kun je ze ook inleveren op Warenargaarde 811. Ook kom ik ze graag bij je ophalen als je het me laat weten.

Hopelijk kunnen we zo samen als kerk een groot aantal klanten van de Voedselbank blij maken.

Oh ja: het zou natuurlijk super zijn als je anderen wilt aansporen ook mee te sparen. ;-)

Hartelijke groet, ook namens Solane,